Secció Infantil i Juvenil

La secció Infantil/Juvenil de l'Ars Nova, va començar la seva tasca l'any 2008.

El cant coral a la infància:

Formar part d'una coral permet conèixer la nostra cultura i folklore i també d’altres cultures.

Cantar contribueix a desenvolupar la sensibilitat i el gust estètic i fomenta capacitats creatives i comunicatives, afavoreix la socialització i el respecte, i l’assumpció de responsabilitats dins el grup.  Aprenent així els valors de la convivencia i el respecte.

La veu és l’instrument més eficaç per a expressar les emocions. Desenvolupa aptituds positives de solidaritat, compromís, participació i fomenta l’autoestima

Es treballen recursos per a la veu i la correcta respiració, tot afavorint l’aprenentatge del llenguatge i de les matemàtiques

Objectius:

Iniciar als nens en el fantàstic i sorprenent món de la música i el cant en grup.

Els nostres nens participen dels concerts produïts per la pròpia Coral, individualment o amb la col·laboració de la secció d'adults.

Es participa a actes culturals de la nostra población, i, si s'escau, en espectacles o concursos, com al que ens vàren convidar a l'any 2013 "Oh Happy Day"

L'equip de treball:

La ilusió i esforç continuat del seu director, en Xavier Pagès, així com la complicitat de l'actriu Elisabet Vallés, amb qui conjuntament duen a terme una gran tasca d'educació musical, en el cant i de dinamització grupal.

Vull cantar a la secció infantil o juvenil

  

Xavier Pagès

Xavier Pagès, director

 

 

Elisabet Vallés

Elisabet Vallés, actriu